Ook dit jaar doen we mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Deze actie loopt van 12 februari t/m 7 april 2024. Met o.a. de opbrengst van deze actie gaan we bijv. onze de vloot weer vaarklaar maken en spelmateriaal voor de dolfijnen aanschaffen

Bij elke €10 die je bij elke Poiesz besteed ontvangt je een sponsormunt.  Daarnaast zijn er wekelijks aanbiedingen waarmee je extra munten spaart. Lever je munten alleen in bij de Poiesz in Leek, hier vind je de koker voor de Bevers. 

Wat kun jij doen? Help ons om met zoveel mogelijk mensen die jij kent boodschappen te doen, die aanbiedingen te scoren die extra punten opleveren en verzamel deze munten. Lever ze zelf in bij de Poiesz in Leek of neem ze mee naar de opkomst als je bij een andere Poiesz boodschappen doet. Dan leveren wij ze voor je in. We zullen jullie laten weten welke aanbiedingen extra munten opleveren. Het is dit jaar een selectie van gezonde producten voor alle deelnemende groepen.

Zaterdag 16 Maart van 10:00 – 15:00 staan wij zelf in de winkel in Leek om extra aandacht te vragen voor onze actie. Hier word je door je leiding over geinformeerd. Vind je het leuk om zelf in de winkel de extra punten aanbieding aan klanten aan te prijzen, laat het je leiding dan weten. Wij gaan een schema samenstellen zodat we deze zaterdag continu met (max.) 4 personen in de winkel staan.
Daarnaast laten we die dag van ons horen rondom de Poiesz in Leek. Ook dit hoor je via je leiding.

Dus spaar die munten en succes!

Met vriendelijke scoutinggroet,
Het Beverteam